Alle verandering begint bij bewustwording | Verse maaltijd aan huis
587
post-template-default,single,single-post,postid-587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Verse maaltijd aan huis

Een verse maaltijd bij u thuis bezorgd. Lijkt u dat ook wat? Maak dan kennis met de maaltijdservice van FF Anders Coaching. Alle maaltijden bevatten altijd verse ingrediënten, seizoensgebonden groenten en wij geven de voorkeur aan lokale producten.

Onze maaltijdvoorziening is geschikt voor jong en oud en iedereen die geen tijd, inspiratie of zin heeft om te koken maar wel waarde hecht aan een gezonde en lekkere maaltijd. Komt u bijvoorbeeld in aanmerking voor WMO en huishoudelijke hulp? Dan heeft u ook recht op een maaltijdvergoeding. Misschien maakt dit het dan makkelijker voor u om ons in schakelen.

Passie voor koken

Hermien Beijl van FF Anders Coching bereidt uw maaltijd iedere dag met liefde, aandacht en de grootste zorg. Naast het coachen en begeleiden van mensen naar een gezonder en fitter leven, heeft Hermien een passie voor koken. Omdat zij zelf gluten- en lactosevrij eet, heeft zij in de afgelopen jaren veel kennis van de juiste, verse ingrediënten opgedaan en vele gerechten ontwikkeld. Zij deelt deze kennis en liefde voor vers eten nu graag met anderen.

Het is gezond en duurzaam om regelmatig te genieten van een maaltijd zonder vlees. Daarom verzorgen wij ook vegetarische maaltijden. De gerechten zijn zo gemaakt dat deze ook voor vleesliefhebbers erg lekker zijn.

Gezond en lekker eten

Een gezonde en lekkere maaltijd van FF Anders Coaching betekent:

  • verse ingrediënten
  • lokale biologische producten
  • lactose- en glutenvrij
  • zonder kunstmatige toevoegingen
  • vegetarische maaltijd is ook mogelijk

 

Wilt u meer informatie, een keer een maaltijd proberen of gelijk bestellen? Neemt u dan contact op met Hermien Beijl van FF Anders Coaching, 06 – 12 33 42 47 of mail naar hermien.ffanderscoaching@gmail.com

Meer informatie over onze visie op voeding, gezond eten of begeleiding bij afvallen, detoxing en sapvasten vindt u op de pagina Voeding op deze website.