Alle verandering begint bij bewustwording | Over ons
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Over ons

Wij wonen op een prachtig plekje in Boschoord op de grens van Drenthe en Friesland. Hier coachen en begeleiden wij mensen ‘ff anders’. FF Anders Coaching beslaat drie onderdelen die nauw met elkaar verweven zijn: Progressive Mental Alignment (PMA), sportvasten en voeding.

Barry Beijl

Trainer/Coach

Mensen kennen mij als een gedreven persoonlijkheid, sportief, open en eerlijk over de verschillende mogelijkheden van waaruit ik jou binnen FF Anders Coaching kan begeleiden. Vooral het samenstellen van een trainings- en begeleidingsprogramma helemaal afgestemd op de persoon, geeft mij veel energie.

 

Als trainer en coach ben ik gespecialiseerd in de Sportvasttrainingsmethodiek. Dit betekent dat je een switch gaat maken van suiker- naar vetverbranding en wordt bereikt met sporten tijdens de vastenkuur. Je lichaam gaat meer vet verbranden, je krijgt meer energie en je behoefte aan suikers neemt af.  Mijn professionele begeleiding tijdens dit traject kenmerkt zich door gevoel voor zowel je fysieke als mentale uitdagingen. Er valt veel over Sportvasten te vertellen dus vraag mij gerust naar alle mogelijkheden.

 

Samen met mijn partner Hermien ben ik al vele jaren actief op het vlak van persoonlijke begeleiding, voedingsadvies, sporttraining en PMA-coaching. Met behulp van de PMA-methodiek heb ik zelf een ongekende persoonlijk groei doorgemaakt en is dit een manier van leven geworden.

 

Door de onderdelen Voeding, Sportvasten en Coaching binnen FF Anders Coaching te combineren, ontstaat er een unieke samenwerking en optimale begeleiding. Niet denken in hokjes of het tijdelijk oplossen van problemen maar samen met jou op zoek gaan naar het best passende programma.

 

Ben je benieuwd geworden naar onze aanpak neem dan contact met mij op voor meer informatie of een afspraak.

Hermien Beijl

Trainer/Coach

Ik ben een enthousiaste coach/trainer die graag mensen helpt. Het is een uitdaging om te kijken wat bij een klant past. Mijn lijfspreuk: het moet vooral LEKKER zijn!

 

Door mijn persoonlijke ervaringen met een voedselintolerantie, ben ik gaan inzien hoe belangrijk het is om je bewust te zijn van wat je iedere dag eet en drinkt. Om hierover meer te weten te komen heb ik de opleidingen Paleo Coach, Sportvast-coaching en Detox-coaching gedaan. Hierdoor heb ik een nieuwe gezonde levensstijl ontwikkeld en voel ik mij een stuk fitter. Dit gun ik anderen ook en met FF Anders Coaching kan ik mijn ervaringen en kennis delen en een persoonlijk voedingsprogramma voor je samenstellen. Mijn opleiding PMA-coach komt ook goed van pas omdat ik je hiermee kan leren hoe je de knop (definitief) om kunt zetten.

 

In mijn voedingsadviezen gaan we terug naar de basis: PALEO. Belangrijk hierbij is dat eten vooral lekker maar ook betaalbaar moet zijn en bij je gezinssituatie past. Als er bijvoorbeeld kinderen zijn, begin ik laagdrempelig: niet meteen teveel veranderen in het voedingspatroon, maar stapsgewijs. Anders houd je het niet vol en doel is een blijvende gezonde levensstijl.

 

Ga jij samen met mij de uitdaging aan? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.